Omgevingsvergunning

Waarom PT Bouwadvies?

  • Jarenlange ervaring in de bouwwereld
  • Persoonlijk advies op maat
  • 100% tevredenheid garantie
  • Eerlijke en duidelijke communicatie
pt-bouwadvies-omgevingsvergunning.png

Bouwvergunningen

Als u wilt (aan)bouwen of verbouwen, is er bijna altijd een omgevingsvergunning nodig (vroeger bouwvergunning). Er zijn maar weinig gevallen waarin u vergunningsvrij kunt bouwen. In de omgevingsvergunning van tegenwoordig zijn de verschillende vergunning samengevoegd, zoals: een bouwvergunning, sloopvergunning, milieuvergunning en kapvergunning. Niet al deze vergunningen zijn altijd nodig bij bouwplannen, een omgevingsvergunning voor de bouw is de meest voorkomende.

Vergunning aanvragen

De omgevingsvergunning moet aangevraagd worden bij uw gemeente en is helaas niet 1-2-3 gedaan. In de meeste gevallen is een bouwtekening vereist en daarnaast moeten ook de nodige rapporten aangeleverd worden. PT Bouwadvies kan voor u deze omgevingsvergunning aanvragen. Wij zorgen er voor dat de benodigde rapporten en tekeningen gemaakt worden en de vergunning ingediend kan worden. Wij weten wat er nodig is, en nemen deze taak graag van u over. Geen zorgen!

Legeskosten

De legeskosten voor het onderdeel bouwen worden bepaald aan de hand van de bouwkosten en deze zijn door uw gemeente vastgesteld. De totale kosten zijn afhankelijk van het aantal onderdelen waarvoor u een omgevingsvergunning aanvraagt.

Twijfelt u of u een omgevingsvergunning nodig heeft? Via deze link kun u zelf eenvoudig toetsen of u een vergunning nodig heeft.

Heeft u vragen over de omgevingsvergunning of wilt u graag dat wij deze voor u aanvragen? Naam dan gerust contact met ons op.

Heeft u ook behoefte aan advies?

Vindt u het lastig om keuzes te maken over werkzaamheden waar u niet alle kennis voor in huis heeft? Wij helpen u daar graag bij! 

Copyright © 2015 - 2021 - PT Bouwadvies Algemene voorwaarden Sitemap